newspaper-article-writer-jobsFourteen students from Master of Business Administration (MBA) program in Financial Management class have successfully published fourteen popular articles in local and online media. Congratulations to the following writers:
1. Atsiri Pujasari Susatya (YP 51). Title: “Sudah Saatnya Bumi Pertiwi Mengoptimalkan Energi Gas Alam”
2. Amanah Pasaribu (YP 51 A). Title: “Pertumbuhan Ekonomi Melambat, Pertumbuhan Industri Bergerak Agresif”

3. Riezka Susanty (YE 51 A). Title: “Meningkatkan Lesunya Perekonomian di Indonesia Saat Ini”
4. Meita Annisa (YP 51 A). Title: “KEBAKARAN PASAR RAYA LEMBANG: Dampaknya bagi Pariwisata”
5. Rini Nurul Aini (YP 51 A). Title: “Dilema Kenaikan Suku Bunga The Fed & Kaitannya Terhadap Perekonomian Indonesia
6. Imroatul Mufida (YP 51 A). Title: “Peluang Bisnis dari Kondisi Ekonomi Indonesia Saat Ini”
7. Rini Amalia (YP 51 A). Title: “REKSADANA SYARIAH, PRIMADONA INVESTASI DI MASA DEPAN”
8. Muhamad Bilawa (YP 51 A). Title: “Mahalnya Kendaraan Transportasi untuk Masyarakat Pedalaman”
9. Fionna Melinda (YP 51 A). Article has been published in Radar Cianjur newspaper on May 13th 2015
10. Riantyas Yunelza. Article to be published in Tribun Pekanbaru newspaper
11. Komarudin (YE 51 A). Title: “Jabar Bisa Jadi Magnet Investasi Qatar di Indonesia”
12. Muhamad Bilawa. Title: “Nasib Kendaraan Ramah Lingkungan di Indonesia”
13. Indria Angga (YP 51 A). Title: “Pembatalan Kenaikan BBM Diharapkan Kurangi Inflasi”
14. Natalia Christi (YP 51 A). Article has been published in Radar Pekalongan

10. Riantyas Yunelza. Article to be published in Tribun Pekanbaru newspaper
12. Muhamad Bilawa. Title: “Nasib Kendaraan Ramah Lingkungan di Indonesia”
14. Natalia Christi (YP 51 A). Article has been published in Radar Pekalongan